Nu är de dags, annars blir det aldrig av.

Såg inte ett enda avsnitt av Solsidan i höstas. Alltså säsong 1. Blev inte att jag tittade på de första avsnitten, sen tyckte jag de var försent att börja. Trots att alla verkade prata om den där Solsidan. Så nu har jag lånat Säsong 1 av en en vän. Så många skratt kommer de nog bli. 
Har sett del 1 och 2 av säsong 2. Å de är pinsamma och skojiga. Min humor.  :-D


http://www.tv4.se/solsidan

Vi hörs!Lite lättnad, men så får man väl inte känna?

Så var det dags för den här säsongens första magsjuka i familjen. Å först ut var K2. Men idag verkar han pigg, har både ätit och druckit bra och vill tom ut och leka.
Har legat på helspänn de senaste 2 veckorna på nätterna, väntat på den vidriga magsjukan som härjat lite här och var runt om i husen. Natten mellan mån-tis vaknade jag av ett gurglande ljud och kastade mig efter hinken. Ja, jag har hink och handdukar vid sängen för att vara lite före. Å när jag kastat mig efter hinken börjar sambon skratta, å han slutar inte heller. Utan fortsätter skratta å jag förstår inte mycket. Sen säger han att K1 pruppat så de var de ljudet jag hörde. Å jag var beredd, laddad. Från att sova till 100 km/h, sträckte nog en muskel eller två som låg och sov. Haha! Å sambon fortsatte skratta, han var övertrött oxå ska jag väl tillägga.
Iaf inatt när K2 kräktes kändes de som en lättnad då vi klarat oss undan 2 magsjukor denna vinter. Nu slipper jag ligga på helspänn. Det är nästan värst att vänta och inte veta. Nu vet jag. Å de var inte så hemskt inatt.

Börjar bli desperat

Nu har vi väntat tillräckligt länge. Många år har gått men det rätta har inte dykt upp. Nu när vi har ekonomi båda två. Fast jobb. Vill flytta från denna kalla lägenhet och slippa allt jobb som hör till den.
Men så snart de blir sommar trivs vi som fiskar i vattnet. 200 m till stranden brukar de stå i resebolagens kataloger. Så har vi det hela långa sommaren. Underbart!

Men nu är det dags. Innan barnen börjar skolan vill vi hitta "vårt" hus. Å ja, jag vet att vi är kräsna. Men ett hus köper man oftast bara en gång i livet.

Nu är den borta

Skönt när julen ligger nerpackad i 3 kartonger. Har 2 ljusstaplar, 1 ljusris och "julgardinerna" i köket kvar. Ljusgrejerna för att just få lite ljus innan våren kommer på riktigt. De åker nog ner inom nån vecka dom med. Gardinerna blir kvar ett tag till. De är änglar på dom så de är inte superjuliga.


Hej då kära gran. Vi ses nästa år.

Nu ska här paneras torsk för stekning.
Senare ska jag och barnen åka mot byn för klädprovning. Spännande för en tråkig mamma.

Tjing!

Sovadax.

Nu är jag och barnen på väg att lägga oss. Är trötta efter en lång dag på jobb och dagis. Sambon jobbar kväll. :-(  Gillar de inte alls. Men snart blir vi lediga 2 dagar tillsammans.
Natti!

Redan?

Kan inte förstå att de redan gått 3 dagar detta år. Jag som skulle försöka blogga varje dag. De kommer inte att hända. Det tar nog ett tag att "komma in" i det kanske. Iaf skyller jag på de.   :-D      Nyårsafton firades hemma i lugn och ro. Barnens Moje var här och sambons ene bror med flickvän. 
Fyrade av 2 pjäser vid 22:30Svårt att fota Raketeter som K2 säger. Han var så lycklig då.

Sen somnde barnen så nöjda.

Första dagen på året tillbringades utomhus till en början. Vi försökte åka pulka, men snön var för "sträv" på nå sätt. Åkte lite skoter istället. De gick ju lite bättre. Men det är väldigt mycket snö och ingen bärhet.
Vid  15 åt vi spaghetti, ost och skinksås. Mums!
Sen tittade vi på filmen Knight and Day med Cameron Diaz och Tom Cruise Den var bra, ibland riktigt rolig.

På kvällen åkte vi och Bowlade.

För en timme sen åkte barnens farbror *Ade* och Malin vidare mot Gävle för att sova där 2 nätter innan de ska vidare mot Arlanda på ons fm.  Thailand 3 veckor. Jag är inte ett dugg avis.  ;-)   K2 var mycket ledsen när de rullade ut från vår gård.

Idag har jag jobbat och om 25 min börjar Familjen Annorlunda. Jippie! Ska bli skoj.  Har inte sagt till barnen att de börjar ikväll, spelar in det istället, så kan de se avsnittet imorgon.

Vi hörs!

RSS 2.0